Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen, schoonmaken en verwerken van aluminium. Dit komt door het grote aanbod aan aluminium profiel vanuit de kassensloop die plaatsvindt in het Westland.

Containerservice

Heeft u grotere hoeveelheden oude metalen of levert u liever al uw gespaarde materiaal in een keer in? Dan is onze containerservice misschien wel wat voor u. Deze service is zowel beschikbaar voor particulieren als bedrijven.

Wij bieden verschillende maten aan containers aan variërend van 2m3 tot 40 m3. Hieronder zijn onze twee meest gekozen containers weergeven:

2 m³

container 2m3

40 m³

container 40m3

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken waarna wij de container bij u op locatie komen plaatsen.

Is de container vol? Geef ons een belletje! Wij streven ernaar om de container binnen 24 uur te kunnen wisselen voor een lege. Na het ophalen zal het materiaal worden gewogen waarna u een weegbon en creditnota ontvangt. Het bedrag zal worden overgemaakt naar uw rekening.

Bij Remet Recycling weet u zeker dat u de beste prijs krijgt voor uw materiaal en dat het materiaal op een milieuvriendelijke manier zal worden verwerkt!

Tijdelijk gesloten

Beste bezoekers,

Wij tijdelijk gesloten. Wij doen ons best om zo snel mogelijk weer open te gaan. Voor dringende vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0174-626119.

Bedankt voor uw begrip.

Vriendelijke groet,
Het Remet.nl Team