Over ons

Sinds 1958 zijn wij al actief in het opkopen van verschillende partijen schroot. Wat begon met kleine partijen metalen is steeds groter gegroeid door de jaren heen tot een volwaardige organisatie. Ondertussen zijn wij al ruim 20 jaar gevestigd in ons huidige pand aan de Braillestraat 1 in ’s-Gravenzande.

Remet reclycling B.V.

Klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht voor het inleveren van oude metalen. Zelfs op zaterdagochtend zijn wij geopend voor het ontvangen van particulieren. Daarnaast bieden wij ook een containerservice op locatie aan.

U ontvangt direct contant of per bank het bedrag voor de ingeleverde materialen. Alle materialen worden gerecycled. Dat is voor zowel de klant als voor het milieu een win-winsituatie!

Wij beschikken over twee weegschalen die nauwkeurig al het materiaal wegen. Jaarlijks worden onze weegbruggen geijkt. Onze grote weegbrug heeft de capaciteit om het gewicht van vrachtwagens te wegen waardoor het gemakkelijk wordt om grote hoeveelheden te wegen.

Tijdelijk gesloten

Beste bezoekers,

Wij tijdelijk gesloten. Wij doen ons best om zo snel mogelijk weer open te gaan. Voor dringende vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0174-626119.

Bedankt voor uw begrip.

Vriendelijke groet,
Het Remet.nl Team